30 lokakuuta 2014

Tuottiko kesän jumppa tulosta?

Tänään lähdettiin illalla Tuikun kanssa koirahierojalle. Viimeksi oltiin koirahieronnassa kesäkuussa. Tuolloin koira oli reisistä, lannerangasta ja edestä jumissa, sekä kulki kierossa. Tällä kertaa tarkasteltiin, tuottivatko kesän jumppailut toivottua tulosta, eli suoristumisen.

Kävelytin Tuikun ensin ulkona ja sitten sisälle. Hurja säpinä taas päällä, ympäri ämpäri säntäilyä, pitihän kaikki paikat tarkistaa. Pikkuhiljaa rauhoittui sen verran, että voitiin aloittaa hieronta. Alku oli vähän painimista, mutta kun koira toistamiseen laitettiin maihin ja rauhoiteltiin paikoilleen, alkoi Tuikku nauttia touhusta.

Kehuja saatiin ja jumppa oli vaikuttanut hyvin positiivisesti! Tuikku kulkee täysin suorassa. Lannerangan paikkeillla oli hieman jumia ja tällä kertaa molemmilla puolin etureisissä. Mutta hyvä puoli se, että jumitus oli symmetristä, eikä koira kulkenut vinossa. Lihaskunto oli paranntunut hurjasti ja koirakin oli hoikistunut. Voisi kuulemma sanoa, että huippukunnossa! Ilo kuulla positiivista palautetta, tästä kelpaa aloittaa kunnolla talven vetoharrastus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)