INFO

Olen Jenny, intohimonen koiraharrastaja, luonnossa liikkuja, hoitoalan ammattilainen, kahden lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja tämän blogin kirjoittaja, kotoisin maalta. Tämä blogin keskittyy enimmäkseen koiriin, sillä ne ovat ehdottomasti vapaa-aikani ykkösjuttu ja huomattava osa kaikkea elämääni - myös ruuhkavuosina.

Koiria elämässäni oli jo varhain lapsuudessa ja ensimmäisen oman koiran sain rippikesäisenä. Tuolloin kipinä koiriin todella syttyi ja vuosien varrella olen syventynyt jos mihinkin osa-alueisiin. Koirien kanssa kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti hyvä, sujuva yhteinen arki ja positiiviseen vahvistamiseen perustuva kouluttaminen. Harrastuslajeista pidän eniten (ja tällä hetkellä harrastankin) tokosta ja rallytokosta. Aiemmin olen harrastanut vepeä, frisbeetä, vetolajeja ja epäsäännöllisesti hakua. Monenlaista on tullut koirien kanssa kokeiltua ja kaiken kokeilun jälkeen haluaisin joskus päästä harjoittelemaan myös paimennusta.

Liikun paljon luonnossa ja pidän lyhyistä ja pitkistä retkistä. Nuotiolle mennään aina, kun suinkin ennätetään. Silloin tällöin käyn myös kulttuurikohteissa, kuten ulkomuseioissa valokuvaamassa. Meillä on vielä monta kansallispuistoa ja retkikohdetta kiertämättä, joten reissukertomuksia tässä blogissa tulee näkymään.

Blogi on melko arkipitoinen, mutta pidän myös asia- ja mielipidepostauksen kirjoittamisesta, sekä erilaisista näkökulmista. Palautetta ja toiveita saa ehdottomasti esittää. Yhteistyötarjouksiin tartun, mikäli koen ne meille sopiviksi.

Yhteyden minuun saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen koiriamaalta [at] gmail.com

Miellyttäviä lukuhetkiä blogini parissa!


Nostoja vuosien varsilta

Ulkokoirat - mielipiteeni nykyään 5/2019

Kuuluuko koiran tuhota? 11/2018

Onko helppoja ja vaikeita koiria olemassa? 7/2018


Ohjaajan kasvua ja kehitystä

Vain itseään voi muuttaa - oivalluksia 12/2019

Oivalluksia osa 3 5/2019

Jos voisin, tekisin toisin 3/2017

Minä kouluttajana 1/2017Koira ja lapsi

Näin koirasta on hyötyä lapsiarjessa - 5 vinkkiä 1/2021

Koira ja lapset - konfliktitilanteet 2/2019

Koirat ja vauva - havaintoja arjesta (+video) 11/2018

Koira ja vauva - valmistaudu etukäteen 9/2018


Luetuimmat retkemme

Vuoden eka retki - Riuttaskorpi 1/2020

Savu vaelluksella - Pirkan taival 9/2019

Helteinen telttaretki Seitsemisiin ja reissusuunnitelmia 8/2019

Konttaisen tuulessa 8/2018

Kommentit